Wellness, Beauty

AZ USZODÁKBAN, FÜRDŐKBEN ÉS GYÓGYFÜRDŐKBEN, VALAMINT AZ EHHEZ KAPCSOLÓDÓ WELLNESS LÉTESÍTMÉNYEKBEN A TAKARÍTÁSI-FERTŐTLENÍTÉSI MUNKÁK VÉGZÉSÉHEZ A HELYI IGÉNYEKET FIGYELEMBE VEVŐ SZEREKET ÉS TECHNOLÓGIÁKAT VÁLASZTHATNAK A KÍNÁLATUNKBÓL.

TÖBB SPECIÁLIS VÍZKŐOLDÓ KONCENTRÁTUMMAL RENDELKEZÜNK A MEDENCÉK ÉS AZ AZT KÖRÜLVEVŐ JÁRÓFELÜLETEK, VALAMINT A VIZES BLOKKOK (MOSDÓK, ZUHANYZÓK, WC-K, STB.) TISZTÍTÁSÁRA ÉS VÍZKŐ MENTESÍTÉSÉRE.

A FOLYAMATOSAN FEJLŐDŐ SZÉPSÉGIPARON BELÜLI FERTŐTLENÍTÉSI IGÉNYEKNEK SZÉLES TERMÉKVÁLASZTÉKKAL IGYEKSZÜNK MEGFELELNI.


BIO-FORTEXT                mosóhatást erősítő paszta

Alkalmazási koncentráció

10-50g vegyszer 10 kg ruhára számolva, (1 evőkanálnyi vegyszer kb. 50g)

Felhasználási terület és mód

A mosóhatás erősítő pasztát erősen szennyezett, zsíros textíliák mosásához javasoljuk adalékként. A készítményt kenjük filmszerűen közvetlenül az erősen szennyezett felületre, lehetőség szerint 35-45°C-os vízben áztassuk 30-60 percet, utána végezzük el a mosást az előírt mosási technológia szerint. Amennyiben nincs lehetőség áztatásra, nedvesítsük be a textíliát, vigyük fel a készítményt az előzőekben leírtak szerint és rövid pihentetés után végezzük el a mosást. A készítmény adagolható közvetlenül az előmosó oldathoz is.


CHLOR-SEPT               fertőtlenítő hatású, tisztítószer

Antimikrobiális spektrum

baktericid, fungicid

Alkalmazási feltételek

Erősen szennyezett kis felületek

koncentráció  töményen                           hatásidő 1 perc          hőmérséklet      25°C

Erősen szennyezett nagy felületek

koncentráció  10%                                     hatásidő 5 perc          hőmérséklet       35°C

Közepes szennyezettség nagy felület

koncentráció  5 %                                      hatásidő 10 perc         hőmérséklet       35°C

Gyenge szennyezettség nagy felület

koncentráció   3 %                                      hatásidő 15 perc        hőmérséklet        45°C

Felhasználási terület és mód

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Folyékony, erősen lúgos kémhatású aktív klórt tartalmazó tisztítószer, amely alkalmazható klór és lúgálló felületeken fertőtlenítő hatású kézi tisztításhoz különböző felhasználási helyeken (élelmiszeripari üzemek, vendéglátóipari egységek, szociális létesítmények, stb.). Ne használja magas fényű fémfelületeken, alumínium, márvány és természetes kő felületen, natúr fán, parkettán és mázas felületeken.

A készítményből a felhasználási célnak megfelelő koncentrációjú oldatot kell készíteni, és ezzel a munkaoldattal kell elvégezni a tisztítást illetve a fertőtlenítést. A készítményt illetve a megfelelő hőmérsékletű munkaoldatot a felületre kell fecskendezni, vagy más segédeszközzel (pld. nyeles kefe) a felületre felvinni, a hatásidőt megvárni, a tisztítást elvégezni, végül a szermaradványokat vizes öblítéssel eltávolítani. A folyamat hatásfoka a hőmérséklet emelésével és mechanikai hatás alkalmazásával növelhető. Figyelem: az aktív anyag bomlása 700C felett intenzívvé válik.


INNOPON-TF-KLÓR-M  

fertőtlenítő hatású, tisztító-mosogatószer

habzó készítmény

Antimikrobiális spektrum

baktericid, fungicid

Alkalmazási feltételek

400C hőmérsékleten, 5 perc behatási idő, 1% szer koncentráció baktericid, yeasticid

 (1 liter vízhez 10 g vegyszer)

20°C hőmérsékleten, 15 perc behatási idő, 3% szer koncentráció baktericid, fungicid

(1 liter vízhez 30 g vegyszer)

Felhasználás terület és mód

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Por alakú, víz hatására aktív klórt fejlesztő fertőtlenítő hatású egyfázisú tisztító- és mosogatószer amely erős habot képez, ezért elsősorban kézi felhasználásra ajánljuk. Vízben jól oldódik, hatásosságát a víz keménysége nem befolyásolja. A termék egyedülállóan magas aktívanyag tartalma és jó nedvesítőképessége miatt kiváló zsír és szennyoldó hatású. Felhasználható minden olyan helyen ahol a zsíros, olajos felületek tisztítása mellett fertőtlenítésre is szükség van. A termék használatával a tisztítás és fertőtlenítés egy fázisban valósítható meg. Felhasználási helyei elsősorban a közétkeztetés, élelmiszeripar, vendéglátó-ipar, és minden egyéb terület ahol fertőtlenítő hatású tisztításra, mosogatásra van szükség.

A por alakú termékből meleg vízben fel kell oldani olyan mennyiséget, hogy a tisztítandó felület szennyezettségének megfelelő koncentrációjú oldat keletkezzen. Ezzel az oldattal kell elvégezni a felület tisztítását. A tisztítás után a felületet bő vízzel le kell öblíteni.


INNOFLUID ACID-TX

vízkő és rozsdaoldó tisztító koncentrátum

fékezett habzású  készítmény

Alkalmazási feltételek

1-5 %  20-600C  5-30 perc rendszeres felülettakarítás

5-10 % 20-600C  5-30 perc zsíros, szennyezett felület

30-70 % 20-600C  60-120 perc vastag lerakódások, áztató tisztítás

Felhasználási terület és mód

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A vegyszer alkalmas élelmiszeripari berendezések, gyógyfürdők, ivóvíztárolók és egyéb hasonló létesítmények tartályaiban, csővezetékeiben lerakódott, nehezen eltávolítható, savban oldódó oxidok, karbonátok, vízkő, borkő, tejkő, stb. oldására, kismennyiségű zsírszerű vagy szerves anyagokkal szennyezett felületek tisztítására. A felületről a szer maradványait vizes öblítéssel kell eltávolítani. A szer hígításhoz először a vizet kell kimérni, majd hozzáönteni a szükséges mennyiségű vegyszert és jól összekeverni. Az elkészített oldatot használattól függően fel lehet melegíteni és a tisztítandó felületre felhordani vagy a tisztítandó tárgyat bemeríteni.

A sav feloldja a lerakódott vízkövet, tejkövet, fémoxidokat, stb., a tenzid eltávolítja a zsírt ezáltal a felület egyenletesen tisztul. A horgany-, oxid-, márvány- és mészkő felületeket károsíthatja, ezért ezeknél a felületeknél használat előtt próbát kell végezni.


INNOFLUID-ACID-SX                    vízkőoldó-tisztítószer

Felhasználás területe és módja

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható a vendéglátás, magán- és közegészségügy, az állategészségügy, az élelmiszeripar, és egyéb ipari területeken, elsősorban a vizes helyiségekben, ahol a vízkövesedett, zsírral szennyezett felületek tisztítása, a tejkő, fémoxidok stb. eltávolítása a cél. Először, megfelelő hígítással, a kívánt koncentrációjú és hőmérsékletű (20-600C) munkaoldatot kell elkészíteni, és ezzel az oldattal végezni a műveletet. A munkaoldatot a felületre permetezéssel, kefével, bemerítéssel vagy egyéb módon lehet felhordani. A tisztítás hatékonyságát mechanikai hatással lehet javítani. A sav feloldja a lerakódott vízkövet, tejkövet, fémoxidokat, stb., a tenzid eltávolítja a zsírt ezáltal a felület egyenletesen tisztul. A hatásidő lejárta után a felületet vizes öblítéssel kell a vegyszermaradványoktól megtisztítani. A horgany-, oxid-, márvány- és mészkő felületeket károsíthatja, ezért ezeknél a felületeknél használat előtt próbát kell végezni.


INNO-DEZ                            tisztító-fertőtlenítőszer

Mikrobiológiai hatásspektrum

baktericid (MRSA), fungicid, virucid (HBV/HIV), mycobaktericid

Alkalmazási feltételek

koncentráció:          2 %            1,5 %         0,5 %

hatásidő:              15 perc     30 perc      60 perc  baktericid (MRSA), fungicid, virucid

30 perc                                        mycobaktericid

Felhasználás területe és módja

Felhasználható a magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar és a vendéglátás területein ahol a felületek tisztítása és fertőtlenítése a cél. Először, megfelelő hígítással a kívánt koncentrációjú (5-20 ml vegyszer 1 liter vízhez) és hőmérsékletű (20-600C) munkaoldatot kell elkészíteni, és ezzel az oldattal végezni a műveletet. A munkaoldatot a felületre permetezéssel, kefével, bemerítéssel vagy egyéb módon lehet felhordani. A tisztítás hatékonyságát mechanikai hatással lehet javítani, majd a hatásidő lejárta után a felületet vizes öblítéssel (élelmiszerrel érintkező felületet ivóvíz minőségű vízzel) kell a vegyszermaradványoktól megtisztítani.

A munkaoldat mindig frissen, a felhasználás előtt készítendő. Más tisztító-, és fertőtlenítőszerrel keverni tilos.


JADE                          szélvédőmosó-tisztítószer

Felhasználási terület és mód

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Az ablakmosó felhasználható  minden olyan iparágban ahol zsíros, olajos felületeket, ablaküveget kell tisztítani. Erős tisztítóhatású, amely alkalmas különféle szennyezett tárgyak, felületek tisztítására, zsírtalanítására is. Az oldat rendkívül jól nedvesít, szenny- és zsíroldó hatása kiváló. A gyors száradást a termék alkohol tartalma biztosítja.

A tisztító oldat a felületre felhordható kefével, szivaccsal, szórással, stb., a szennyezettségtől függően. Az áztatás után a szennyeződés gumilehúzóval könnyen eltávolítható. Száradás után a felület csillogó lesz.


JADE                          ablakmosó-tisztítószer

Felhasználási terület és mód

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Az ablakmosó felhasználható  minden olyan iparágban ahol zsíros, olajos felületeket, ablaküveget kell tisztítani. Erős tisztítóhatású, amely alkalmas különféle szennyezett tárgyak, felületek tisztítására, zsírtalanítására is. Az oldat rendkívül jól nedvesít, szenny- és zsíroldó hatása kiváló. A gyors száradást a termék alkohol tartalma biztosítja.

A tisztító oldat a felületre felhordható kefével, szivaccsal, szórással, stb., a szennyezettségtől függően. Az áztatás után a szennyeződés gumilehúzóval könnyen eltávolítható. Száradás után a felület csillogó lesz.


INNOX NEW          rozsdamentes-acél ápoló-tisztító szer

Alkalmazási koncentráció

Hígítás nélkül, töményen kell alkalmazni

Felhasználás területe és módja

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A folyékony, rozsdamentes acél ápoló-tisztító szer felhasználható a rozsdamentes felületek tisztítására, ápolására és fényesítésére. A munkaoldatot vékony rétegben kell felhordani a felületre. A felhordás történhet permetezéssel, a szerrel átitatott törlőkendővel, szivaccsal, stb. A felhordást követően száraz ruhával való áttörléssel kell az esetleges szennyeződéseket eltávolítani, és ez által biztosítható a fényes felület is. Erősen szennyezett felületek esetén a szer használata előtt egy intenzívebb tisztítóhatással rendelkező készítménnyel előtisztítást kell végezni (pld. INNOFLUID-ALK-M, INNOPON-MD-TAK, stb.)


MANUELA                folyékony kéztisztító  készítmény

Felhasználás terület és mód

Foglalkozásszerű felhasználásra készül.  A kéztisztító készítményt minden olyan területen használható ahol szennyezett kéz- illetve testfelületet kell tisztítani. Ilyen felhasználási területek lehetnek: különböző iparágakban a nem fertőtlenítő hatású kézmosás, egészségügyi és szociális intézményekben a testfelület lemosása, egyéb tisztálkodási célra történő felhasználás, stb.

A készítményből néhány millilitert a tisztítandó és benedvesített kéz- illetve testfelületen egyenletesen szét kell masszírozni, kevés vízzel habot képezni majd leöblíteni. A szennyeződés eltávolítása után a bőrfelület puha tapintású, kellemes illatú lesz.


INNO-SEPT

higiénés kéztisztító és fertőtlenítő koncentrátum

Antimikrobiális spektrum

baktericid(MRSA)-fungicid- sz. virucid (burkos vírus, H5N1 is)-tuberkulocid

Alkalmazási feltételek

Alkalmazás hígítás nélkül, behatási idő szobahőmérsékleten 30 másodperc.

Felhasználási terület és mód

Foglalkozásszerű felhasználásra készült termék, amely alkalmas minden olyan területen ahol a kéz és bőrfelület tisztítása mellett annak fertőtlenítésére is szükség van. Juttassunk 1-2 ml INNO-SEPT koncentrátumot a száraz tenyérbe, és egyenletesen dörzsöljük szét a fertőtlenítendő felületen. Ügyeljünk, hogy elegendő mennyiségű anyag jusson a fertőtlenítés szempontjából kritikus helyekre: kézhajlat, ujjak közötti terület, körömágyak, valamint a köröm alatti területek. 30 másodperc leteltével, kevés vízzel képezzünk habot a bekent felületen, majd a habot folyó vízzel alaposan öblítsük le. A nedves kézfelületet meleg levegőáramban szárítsuk meg. (A kéz szárítására –szükség esetén- egyszer használatos papírtörölköző is megfelel.).


LILLA-SEPT

higiénés kéztisztító és fertőtlenítő koncentrátum

Antimikrobiális spektrum

baktericid(MRSA)-fungicid- sz. virucid (burkos vírus, H5N1 is)-tuberkulocid

Alkalmazási feltételek

Alkalmazás hígítás nélkül, behatási idő szobahőmérsékleten 30 másodperc.

Felhasználási terület és mód

Foglalkozásszerű felhasználásra készült termék, amely alkalmas minden olyan területen ahol a kéz és bőrfelület tisztítása mellett annak fertőtlenítésére is szükség van. Juttassunk 1-2 ml LILLA-SEPT koncentrátumot a száraz tenyérbe, és egyenletesen dörzsöljük szét a fertőtlenítendő felületen. Ügyeljünk, hogy elegendő mennyiségű anyag jusson a fertőtlenítés szempontjából kritikus helyekre: kézhajlat, ujjak közötti terület, körömágyak, valamint a köröm alatti területek. 30 másodperc leteltével, kevés vízzel képezzünk habot a bekent felületen, majd a habot folyó vízzel alaposan öblítsük le. A nedves kézfelületet meleg levegőáramban szárítsuk meg. (A kéz szárítására –szükség esetén- egyszer használatos papírtörölköző is megfelel.


INNO-SEPT fertőtlenítő oldat

Mikrobiológiai hatásspektrum

baktericid (MRSA), fungicid, virucid (HBV/HIV, madárinfluenza vírus ellen is), mycobaktericid

Alkalmazási feltételek

koncentráció: töményen kell alkalmazni,

behatási idő:  2 perc, fungicid hatás 15 perc

Felhasználás területe és módja

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható a magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar, a vendéglátás valamint a szolgáltató ipar különböző területein. Alkalmazható eszközök, tárgyak, munkafelületek és egyéb felületek fertőtlenítésére. A fertőtlenítendő felületet egyenletesen permetezzük be a szerrel, a hatásidő letelte után a felület higiéniai szempontból megfelelő. Erősen szennyezett felület esetén egy erősebb tisztító hatással rendelkező szerrel történő felülettisztítás (INNOFLUID-ALK-M) után használjuk fertőtlenítésre a szert.


INNO-SEPT FRESH  fertőtlenítő oldat

kéz- és felületfertőtlenítő

Antimikrobiális spektrum

baktericid (MRSA), yeasticid, sz.virucid, tuberkulocid

Alkalmazási feltételek

töményen kell alkalmazni

Felhasználás területe és módja

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható a közegészségügy, az élelmiszeripar, a vendéglátás valamint a szolgáltató ipar különböző területein.

Higiénés kézfertőtlenítés: Adagolóból juttassunk a tenyérbe kb. 3 ml INNO-SEPT FRESH oldatot, majd alaposan dörzsöljük be a készítményt 30 másodpercig. A tuberkulocid hatékonyság elérésére 1 perc behatási idő szükséges

Felületfertőtlenítés: Permetezze a készítményt a felületre, vagy a fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendővel kezelje a felületet úgy, hogy a fertőtlenítőszer a felületet teljesen benedvesítse és kezeletlen részek ne maradjanak. Minimális behatási idő: 5 perc

A behatási idő letelte után ivóvíz minőségű vízzel öblíthető a kezelt felület.

Erősen szennyezett kéz vagy felület esetén egy erősebb tisztító hatással rendelkező szerrel történő kézmosás (MANUELA) illetve felülettisztítás (INNOFLUID-ALK-M) után használjuk fertőtlenítésre a szert.


BIANCA                       textilöblítő-koncentrátum

Alkalmazási koncentráció

30 liter hideg vízhez 100 cm3 öblítőszer

Felhasználás területe és módja

Foglalkozásszerű felhasználásra készül.

A folyékony textilöblítő-szer a textilmosási technológia utolsó öblítési fázisában alkalmazható, ezáltal a mosott textília kellemes illatú, puha tapintású, szálvédő hatása révén tartósabb lesz, az optikai fehérítő hatására a színek élénkebbé válnak. Az öblítő szer megfelelő mennyiségét az öblítő vízzel kell a mosótérbe juttatni, vagy az öblítő vízbe adagolni.


BLANKA                     univerzális textilmosószer

Javasolt mosási hőmérséklet, mosószer koncentráció és hatásidő

30, 60, 90 0C, 6-8 g/liter (2-3 púpozott evőkanál 10 liter vízhez), 10-20 perc

Felhasználási terület és mód

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A textilmosószer alkalmas, az erősen és közepesen szennyezett, legkülönfélébb szennyezettségű textíliák mosására, kivéve a gyapjúból és selyemből készült textilféleségeket. Felhasználható a textíliák gépi és kézi mosásához egyaránt. Fehérje és zsírbontó enzimtartalma miatt alkalmas a vér, növényi és állati zsiradékok, szennyeződések kíméletes eltávolítására. A pelenkán lévő foltokat eltünteti, fehéríti.

A mosószer kézi mosásra való alkalmazásánál a ruhát kb.500C-os mosószer oldatba kell beáztatni és 3-8 órát ázni hagyni, majd átnyomkodva a mosóoldatot eltávolítani és öblíteni.

Gépi mosásnál a mosóport közvetlenül a mosógépbe, vagy a mosógép adagoló tartályába kell önteni. Az enzimek tisztítóhatása 40-500C-on érvényesül a legjobban, a fehérítő oxidatív hatás pedig 900C-on, ezért először áztatni (30-45 0C. 15-20-perc) kell, majd ugyanabban a mosószeroldatban főmosni (50-90 0C , 10-20 perc). A mosási hőmérsékletet a textília anyaga határozza meg. Színes textíliákkal előzőleg színtartóssági próbát célszerű végezni. A legcélszerűbb felhasználás érdekében kérje a kereskedelmi munkatársak szaktanácsát.

 A mosószert hypóval együtt ne használjuk, mert a hypó az enzimeket hatástalanítja.


INNOPON-TEXT ELŐMOSÓSZER

KÓRHÁZI/NAGYMOSODAI változat, megnövelt enzimtartalmú mosószer

Alkalmazási feltételek

6-8 g/liter mosópor, 40-500C hőmérséklet, 5-25 illetve 60 perc hatásidő

Felhasználás területe és módja

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Az előmosószer alkalmas mindenféle textília mosására, kivéve a gyapjúból és selyemből készült textilféleségeket. Felhasználható a legkülönfélébb szennyezettségű textíliák előmosásához, áztatáshoz, a cég által forgalmazott különféle adalékokkal kiegészítve.


INNOPON-TEXT ELŐMOSÓSZER

HÚSIPARI változat, megnövelt enzimtartalmú mosószer

Alkalmazási feltételek

6-8 g/liter mosópor, 40-500C hőmérséklet, 5-25 illetve 60 perc hatásidő

Felhasználás területe és módja

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Az előmosószer alkalmas mindenféle textília mosására, kivéve a gyapjúból és selyemből készült textilféleségeket. Felhasználható a legkülönfélébb szennyezettségű textíliák előmosásához, áztatáshoz, a cég által forgalmazott különféle adalékokkal kiegészítve.


INNOPON-TEXT GREEN      általános ipari mosópor

Felhasználási területe és módja

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A mosószer alkalmas a legkülönfélébb szennyezettségű textíliák, mopok mosására, kivéve a gyapjú és selyem anyagokat,. A tisztításához, szükség esetén felhasználhatók a cég által forgalmazott különféle adalékok. Az áztatott, öblített textiliák, mopok mosásához a szennyezettségtől függően választjuk meg a mosószer alkalmazási koncentrációját. Különféle adalékokkal segíthetjük a tisztító hatást, például a mosóoldathoz adagolt peroxidos oldattal –10 ml/kg beméréssel-, illetve más egyéb adalék felhasználásával. A főmosást a választható legmagasabb hőmérsékleten végezzük a megadott mosási ideig, majd meleg és hideg vizes öblítést alkalmazzunk.

Alkalmazási paraméterek:

Előmosás: mosószer adagolás 5-7 gramm/kg ruha, 40-50°C mosási hőmérséklet, 15-30 perc mosási idő.

Főmosás: mosószer adagolás 10-14 gramm/kg ruha, 60-90°C mosási hőmérséklet, 25-40 perc mosási idő.


INNOPON-TEXT GREEN 2                ipari mosópor

Felhasználási területe és módja:

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A mosószer alkalmas és felhasználható a legkülönfélébb szennyezettségű textíliák tisztításához, kivéve a gyapjú és selyem anyagokat. Szükség esetén a cég által forgalmazott különféle adalékokkal kiegészítve a mosás hatékonysága növelhető. Az öblített, áztatott textíliák mosásához a szennyezettségtől függően választjuk meg a mosószer alkalmazási koncentrációját. Különféle adalékokkal segíthetjük a tisztító hatást, például a mosóoldathoz adagolt peroxidos oldattal –10 ml/kg beméréssel-, illetve más egyéb adalék felhasználásával. A főmosást a választható legmagasabb hőmérsékleten végezzük a megadott mosási ideig, majd meleg és hideg vizes öblítést alkalmazzunk.

Alkalmazási paraméterek:

Előmosás: mosószer adagolás 5-7 gramm/kg ruha, 40-50°C mosási hőmérséklet, 15-30 perc mosási idő.

Főmosás: mosószer adagolás 10-14 gramm/kg ruha, 60-90°C mosási hőmérséklet, 25-40 perc mosási idő.


INNOPON-TEXT-CL    főmosószer (fertőtlenítő-fehérítő hatású)

Alkalmazási koncentráció

1,4 – 2,0 % textíliára vonatkoztatva, 15-20 perc behatási idő, 60-900C-on.

Felhasználási területe és módja

A textilmosószer foglalkozásszerű felhasználók részére készül. Előmosott vagy áztatott (INNOPON-TEXT-előmosó) textília higiénés főmosására ajánljuk különféle közösségi mosodákban, PATYOLAT illetve jogutódok, élelmiszer-, gép és egyéb ipari, kereskedelmi és egészségügyi intézményi mosodákban, gyógyfürdőkben és közintézményekben, szociális otthonokban, stb. A mosószer klór tartalmú, ezért színérzékeny textília mosására nem javasoljuk. Elsősorban fehér textíliák foltjainak eltávolításához, fehérítésre, pamutból készült textíliák mosásához ajánljuk. Nem használható selyem és gyapjú anyagok mosásához..

A víz keménységétől és a textília szennyezettségétől függően az alkalmazási koncentráció alsó vagy felső határát kell alkalmazni. A szükséges mennyiségű mosószert vízben fel kell oldani, a mosó oldattal az előmosott vagy áztatott textíliát 15-20 percig kell mosni a textília anyagának megengedett legmagasabb hőmérsékleten, de legalább 600C-on. A főmosást 1 meleg és több hideg vizes öblítés követi az igényeknek megfelelő öblítőszer vagy semlegesítőszer felhasználásával.


INNOPON-TEXT-Q         fertőtlenítő hatású főmosószer

Javasolt alkalmazási koncentráció: 1,4 – 2,0 % textíliára vonatkoztatva, 15-20 perc behatási idő, 60-900C-on.

Felhasználási területe és módja

A textilmosószert előmosott, vagy áztatott (INNOPON-TEXT-előmosó) textília higiénés főmosására ajánljuk különféle közösségi mosodákban, a PATYOLAT illetve jogutódok, élelmiszer- és egyéb ipari, kereskedelmi és egészségügyi mosodákban, gyógyfürdőkben és közintézményekben, szociális otthonokban, stb. Fertőtlenítő hatású, klórmentes főmosószer amely alkalmas színes, színérzékeny textíliák fertőtlenítő hatású, de kíméletes mosására (600C). Nem alkalmazható selyem és gyapjú anyagok mosásához. Foglalkozásszerű felhasználók részére készül.

A főmosáshoz a mosóporból (1,4-2,0 % mosópor a textíliára vonatkoztatva) mosó oldatot kell készíteni. Az alkalmazott mosópor mennyiségét a víz keménysége és a textília szennyezettsége befolyásolja. A mosó oldattal az előmosott, vagy áztatott textíliát 15-20 percig kell mosni a textília anyagának megengedett legmagasabb hőmérsékleten.  A főmosást 1 meleg és több hideg vizes öblítés követi az igényeknek megfelelő öblítőszer vagy semlegesítőszer felhasználásával.


INNO-FIX             folyékony padozattisztító és fényező szer

Javasolt alkalmazási koncentráció

Első használatkor 10-20 %-os koncentrációban

Rendszeres használat esetén 1-2 %-os koncentrációban

Felhasználás területe és módja

A folyékony padozattisztító és fényező szer, amely használható kézi és gépi tisztítási technológia felhasználásával fa, műanyag és kerámialapos padozatok tisztítására és fényesítésére. A megfelelő hígítású munkaoldatot kell felhordani a padozatra és elvégezni a tisztítást. Parketta esetén a tisztítást követő száraz ruhával való áttörlés az intenzív fény tartósságát biztosítja. Erősen szennyezett padozatok esetén célszerű használat előtt egy intenzívebb tisztítóhatással rendelkező szerrel előtisztítást végezni (pld. INNOFLUID-ALK-M, INNOPON-MD-TAK).